"Wij geloven dat digitale ontwikkelingen en complexe vraagstukken geen bedreiging zijn, maar een kans om het anders te doen"

Wielinq

Wielinq zet de mens centraal in de huidige digitale transitie en maken verbindingen in en met organisaties. Wij brengen teams en mensen in beweging om zich 'anders te organiseren'​. Klaar voor de verbinding tussen het digitale en het niet-digitale.

Onze visie is dat alles wat niet digitaal is, extreem waardevol wordt. Waardevol omdat het minder makkelijk te kopiëren is en niet goed schaalbaar is. De verbinding tussen het digitale en het niet-digitale is daarmee dé onderscheidende factor. Technologie bepaalt het ‘hoe’ van de transformatie, de mens het ‘waarom’.

Dit heeft gevolgen voor hoe we werken en voor de vaardigheden die we nodig hebben. Organisaties moeten wendbaarder worden om adequaat op al die veranderingen in te kunnen spelen om te kunnen overleven en te groeien. Wendbaarheid zit in processen, systemen, besluitvorming en mensen. Processen en systemen moeten bijvoorbeeld niet te rigide zijn, en besluiten moet je kunnen nemen op het juiste moment, op de juiste plek. Het vraagt op meerdere punten om aanpassingen. Zowel digitaal als in besturing, cultuur en gedrag.

Wielinqers kunnen persoonlijke en organisatorische veranderingen vormgeven en begeleiden. Wij helpen organisaties bij de kansen die digitalisering ons biedt. Onze ervaringen combineren wij met kennis van organisatieverandering (mens en cultuur) en digitale transformaties (technologie en anders organiseren). Dit doen we als adviseur, interim- (project- en programma-) manager en coach.

Diensten

Advies

Wielinq is een onafhankelijk adviesbureau en ‘trusted advisor’. Hiervoor zoekt Wielinq de confrontatie als dat nodig is. Bij Wielinq ontvang je dus gevraagd én ongevraagd advies, met respect voor de mens, gericht op verbetering en altijd aanspreekbaar op ons...

Interim Management

Wielinq is een onafhankelijk bureau voor tijdelijk management. Wielinq bestaat uit interim bestuurders, interim managers, programmamanagers, projectmanagers, product-owners en scrummasters.

Zij zijn in dienst bij Wielinq of zijn geassocieerd met Wielinq. Voor allen geldt...

Data

Openbare data is enorm relevant voor organisaties en de combinatie ervan (met interne data) leidt tot waardevolle inzichten. Maar waar en hoe begin je? Wij kunnen daarbij helpen!

Samen met de Dataverbinders ondersteunt en adviseert Wielinq organisaties door slimme inzet ...

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten