Eindejaarsgroet ROA bestuur

27 december 2023

We kijken met de ROA terug op een bijzonder jaar met inspirerende netwerkbijeenkomsten over maatschappelijke thema’s die ons als sector bezighouden. Ook vanuit ons Young Consultants Network hebben interessante en goedbezochte bijeenkomsten plaatsgevonden over onderwerpen die jonge adviseurs bezighouden zoals het omgaan met werkdruk.

Afgelopen jaar hebben we als bestuur afscheid genomen van onze voorzitter Ronald van Rijn en recent van Robert-Jaap Voorn. Robert-Jaap verruilt met ingang van het nieuwe jaar het adviesvak voor de publieke sector, als Directeur Wegverkeersmanagement bij Rijkswaterstaat. Begin 2024 benoemen wij drie enthousiaste nieuwe bestuursleden, waarmee het bestuur van ROA weer op volle sterkte zal zijn. Ook hebben we in 2023 weer nieuwe leden mogen verwelkomen.

Wij zullen ons het komende jaar naast de belangenvertegenwoordiging nog verder richten op ontmoeten en verbinden met interessante en nuttige events voor en door onze leden. Want elkaar inspireren maakt ons als sector beter.

Namens het bestuur wens ik u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!

Anton Koonstra
Voorzitter

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten