Het ROA bestuur is weer op sterkte!

29 februari 2024

Het ROA bestuur is weer op sterkte! Met drie nieuwe bestuursleden kunnen we weer vaart maken in het werk voor het mooie advies vak. Dat doen we langs een aantal lijnen: belangenbehartiging, ontmoeten & verbinden en versterken van de adviesbranche als geheel.

We introduceren drie van de nieuwe leden die gestart zijn in februari: Jasper Sterrenburg, Frank Tromp en Joost Cornielje. Frank neemt de rol van penningmeester op zich.

Jasper is partner bij AEF, heeft ruim 18 jaar advieservaring (waarvan 15 jaar bij AEF) en combineert de bureauleiding met opdrachten in de publieke sector. Hij is op z’n best als er in die opdrachten een politiek-bestuurlijke knoop te ontwarren is. In zijn vrije tijd volgt hij cursussen kunstgeschiedenis en is hij regelmatig in musea te vinden.

Frank is mede-eigenaar van WagenaarHoes, en combineert, net als Jasper de leiding van het bureau met de handen aan de ploeg. Veranderen is zijn vak, hij is het gelukkigst als hij in organisaties verandering teweeg kan brengen. Als hij niet werkt voor WagenaarHoes, werkt hij aan het familielandgoed in Frankrijk.

Ook Joost Cornielje is nieuw in het bestuur van de ROA. Joost is een van drie partners bij Nautus. Een adviesbureau dat met ongeveer 50 adviseurs en projectleiders aan uiteenlopende sociaal maatschappelijke vraagstukken werkt in opdracht van gemeenten.

“Binnen Nautus draait alles om kennisdeling. De wekelijkse Nautus-vrijdag is cruciaal om onszelf continu te verbeteren en de kwaliteit van ons werk hoog te houden. Daar zit onze klik met de ROA. Een geweldig platform om die kennisdeling voor de gehele branche op een hoger niveau te tillen. Daarom sloten wij ons met overtuiging bij de ROA aan en ben ik blij dat ik vanuit het bestuur daar mijn steentje aan kan bijdragen.”

Binnen Nautus vervult Joost de rol van algemeen en commercieel directeur en in het bestuur van de ROA zal hij zich toeleggen op communicatie. Joost is woonachtig in Hilversum, 42 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. In zijn vrije tijd coacht hij het voetbalteam van zijn zoon en loopt hij graag hard in de natuur.

Ontwerp zonder titel (4)
Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten