Irene Vervelde versterkt Leeuwendaal als Senior Adviseur

25 januari 2017

Irene Vervelde, afkomstig van gemeente Amsterdam, gaat bij HR-adviesbureau Leeuwendaal aan de slag als Senior Adviseur. Vanuit de adviesgroep Interim, Werving & Search zal zij zich richten op het vervullen van sleutelposities binnen de lokale en landelijke overheid, interim en vast.

Irene Vervelde is een professional met jarenlange ervaring in onder meer management, communicatie en HR, met een focus op het publieke domein. De afgelopen tien jaar was Vervelde werkzaam bij gemeente Amsterdam, waarvan de laatste twee jaar als Manager van het Mobiliteitscentrum – de tak verantwoordelijk voor het begeleiden van vrijwillige en verplichte mobiliteitskandidaten naar een vervolgstap in hun loopbaan. In de jaren daarvoor werkte ze als Afdelingshoofd en later als Manager bij het Amsterdams Bureau voor Communicatie, onderdeel van de Dienst Advies en Onderzoek binnen gemeente Amsterdam. Over haar tijd bij de gemeente zegt Vervelde: “Ik heb met veel plezier gewerkt bij de gemeente Amsterdam, heb daar enorm veel geleerd. Het is een zeer gedreven organisatie waar mensen vol passie bezig zijn met hun vak.”

In haar vroege loopbaan was Vervelde verder werkzaam bij uitzendbureau Vedior, waar ze drie jaar als Vestigingsmanager en zo’n twee jaar als Trainer werkzaam was. Alvorens ze bij de gemeente Amsterdam aan de slag ging, werkte Vervelde vijf jaar als Senior Consultant Communicatie bij werving- en selectiebureau USG Capacity.

1485181135746_Irene-Vervelde---Leeuwendaal

Onlangs besloot Vervelde terug te keren naar het advieswerk, waar volgens haar haar wortels liggen, en koos ze voor een nieuwe uitdaging bij Leeuwendaal, met circa 150 medewerkers een van de grootste gespecialiseerde HR adviseurs in Nederland. Vervelde voegt zich bij de adviesgroep Interim, Werving en Search en zal in haar nieuwe rol als Senior Adviseur verantwoordelijk worden voor opdrachten binnen de overheid. Vervelde over haar nieuwe rol: “Graag zet ik mijn opgedane ervaring breder in om overheidsorganisaties van de best passende kandidaten te voorzien.”

Douwe Wijbenga, directeur Werving en Search en Interim-management, is opgetogen over de komst van Vervelde. “Irene kent de overheid van binnenuit en heeft belangrijke managementposities daarbinnen vervuld. Zij is een zeer deskundige en ervaren nieuwe collega en vooral ook een fijn mens om mee samen te werken.”

Afgelopen maand werd Leeuwendaal door managers verkozen tot een van de beste HR adviesbureaus van ons land.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten