12 adviesbureaus strijden om prestigieuze voetbaltitel

01 februari 2016

Vrijdag aanstaande is het eindelijk zover. Voor het derde jaar op rij vindt het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ plaats op de velden van voetbalvereniging DEV in Doorn. In totaal zullen 12 teams strijden om de prestigieuze titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. In de vorige twee edities ging het team van Twynstra Gudde met de beker aan de haal. Lukt het Twynstra opnieuw om de cup binnen te slepen? Of wordt de trend dit jaar doorbroken door een nieuw team?

De organisatie van het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ ligt in handen van Twynstra Gudde en AT Osborne. Consultancy.nl en de ROA zijn als sponsor verbonden aan het voetbaltoernooi.

Teams
Net als vorig jaar doen de volgende adviesbureaus mee: APPM, AT Osborne, Atos, Berenschot, BMC, Buck Consultants International, Ecorys, RoyalHaskoningDHV en Twynstra Gudde. Nieuwe adviesbureaus die meedoen zijn Deloitte en Witteveen&Bos. Ook medesponsor Consultancy.nl doet mee.

Adviesbureau-Voetbaltoernooi-2013-5569 (1)

Programma en opzet
Dit jaar zijn er drie poules van vier teams. Iedere poule strijdt voor een plek in de halve finale. De drie nummers #1 gaan door naar de halve finales, net als de beste nummer #2 van de drie poules (op basis van punten, doelsaldo, etc.) De wedstrijden duren 20 minuten, er wordt 11-11 gespeeld met gras als ondergrond. Scheids- en grensrechters zijn aanwezig. Doorwisselen is toegestaan.

Een overzicht van de poules:
Poule 1: Twynstra Gudde, Deloitte, APPM, Witteveen&Bos
Poule 2: AT Osborne, Berenschot, Royal HaskoningDHV, Ecorys
Poule 3: Atos, BMC, Consultancy.nl, BCI & Jonge Honden

BBQ
Gedurende het toernooi wordt er een BBQ gehouden zodat deelnemers ook buiten het veld met elkaar in contact komen. De toegang voor bezoekers is gratis. Inloop is mogelijk vanaf 15:00. De eerste wedstrijden starten om 16:00. Naar verwachting zal de finale rond 20:00 gespeeld zijn.

Kom gezellig kijken aanstaande vrijdag bij het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi!

Locatie
Voetbalvereniging DEV, Sportpark Tuilland, Buurtweg 3B Doorn.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten