21 bureaus maken kans op Nationale Business Succes Award

11 januari 2016

Op 4 februari 2016 vindt de finale van de Nationale Business Succes Award plaats, waar in totaal 300 genomineerde branchewinnaars zullen meedingen naar deze felbegeerde ondernemersprijs en een bedrag van €100.000. Daarnaast zullen er negentien thema awards worden verdeeld onder de genomineerden organisaties, waaronder zich ook enkele tientallen vertegenwoordigers uit de adviesbranche bevinden. 21 zakelijke dienstverleners maken kans op de award.

De Nationale Business Succes Award is een van de belangrijkste ondernemersprijzen van Nederland en is een initiatief van Het Nationale Business Succes Award Instituut. Opgericht in 2011 stelt het instituut zich onder meer ten doel om succesfactoren van bedrijven en professionals te versterken. Daartoe verbindt de organisatie onderscheidende, toonaangevende bedrijven en ondernemende professionals met elkaar en brengen actuele en relevante kennis over succesfactoren onder de aandacht via diverse communicatieplatforms en events.

De missie van de NBSA ondernemersprijs is om het succes van succesvolle bedrijven in specifieke branches te benoemen, te versterken en landelijk uit te rollen. De NBSA wordt georganiseerd in samenwerking met RTL, het Financieele Dagblad, Algemeen Dagblad, Management Team en BNR. Verbonden aan de Nationale Business Succes Awards is bovendien het TV-programma De Succesfactor, dat wekelijks wordt uitgezonden op RTL7. Het programma staat in het teken van businessformules, zakelijke strategieën en tactieken en in het programma komen de diverse branchewinnaars van de Nationale Business Succes Award aan het woord, die hun visie op succes delen met het publiek.

1452462673348_Business-Succes-Award

De grote finale van Nationale Business Succes Award verkiezing van 2015 zal op 4 februari 2016 plaatsvinden in Studio21 in het Mediapark Hilversum. In 2015 zijn er in aanloop naar de finale 300 branchewinnaars genomineerd (onder andere door de kijkers en een nominatiecommissie) die tijdens de avond allemaal kans maken op de Nationale Business Succes Award en een bedrag van €100.000, of op een van de overige negentien themaprijzen die worden uitgereikt, onder het toeziend oog van een deskundige jury.

Met de enorme hoeveelheid aan branches en branchewinnaars zijn er ook tal van bureaus genomineerd die een raakvlak hebben met consultancy of met aanverwante (advies)gebieden of sectoren, zoals onder meer Accountancy, Opleidingen en trainingen, IT, HR, Communicatie of Subsidieadvies. Consultancy.nl geeft een kort overzicht van deze spelers, die allemaal meedingen naar de Nationale Business Succes Award.

Grant Thornton is met meer dan 40.000 professionals in meer dan 120 landen het zesde accountants- en advieskantoor ter wereld. In het Nederlandse kantoor werken meer dan 500 accountants en adviseurs. In de Management Team ranking van eind vorig jaar stond Grant Thornton genoteerd in de top-10 van beste risk management adviseurs van Nederland. Grant Thornton is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Belastingadviesbranche.

Mercer is een wereldwijd pensioen- en HR consultancybureau met 18.000 professionals in dienst en 430 in de Benelux. Medio vorig jaar werd Mercer verkozen tot ‘European Pensions Consultancy of the Year’. Mercer is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Actuariële Consultancybranche.

Bisnez Management is een advies- en managementbureau uit Bergambacht dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van opdrachtgevers met vraagstukken op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, governance en organisatie-inrichting. Bisnez Management is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Managementadviesbranche. Eerder, eind 2015, werd hun nominatie al uitgelicht in diverse media. Onder meer directeur en oprichter van Bisnez Management Frans den Boer ging in een uitzending van De Succesfactor in op de manier waarop ondernemerschap bij het bureau wordt ingevuld en waar de focus in de adviesbranche volgens hem moet liggen.

Crowe Horwath Foederer is onderdeel van accountants- en advieskantoor Crowe Horwath. Het bureau ondersteunt particulieren en bedrijven onder meer bij financieringsaanvragen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject, een overname of het openen van een nieuwe vestiging. Crowe Horwath Foederer is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Pensioenadviesbranche.

1452464112043_Kanshebbers-Nationale-Business-Succes-Award---1

MSR Consulting Group is een internationaal adviesbureau met een focus op de automotive sector. Het adviesbedrijf ondersteunt klanten met marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching, training en daadkracht. MSR Consulting Group is uitgeroepen tot winnaar in de automotive adviesbranche.

Flexian Organisatieadvies Group is een adviesbureau met meerdere vestigingen in het land, dat opereert op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en werving- en selectie. Flexian is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Organisatieadviesbranche.

HumanCapitalCare is een dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. De organisatie adviseert en ondersteunt werkgevers bij het invoeren van integraal beleid voor gezondheidsmanagement en helpt werknemers om duurzaam inzetbaar te blijven. HumanCapitalCare is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Gezondheidsmanagementbranche.

Maas & Kleiberg Subsidieadvies is gespecialiseerd in subsidieverwerving voor het MKB. Het subsidieadviesbureau richt zich daarbij op vier thema’s: Techniek & Innovatie, Energie & Duurzaamheid, Internationaal ondernemen en Opleiding & Training. Maas & Kleiberg is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Subsidieadviesbranche.

Schouten & Nelissen is een van de bekendste opleidings- en trainingsinstellingen van ons land en is gevestigd in Zaltbommel. De organisatie biedt opleidingen op het snijvlak van training, opleiding, coaching en organisatieontwikkeling, waarbij de focus voornamelijk ligt op gedragsverandering en ‘soft skills’. Schouten en Nelissen, die eind vorig jaar een nieuwe website lanceerde, heeft vestigingen in meer dan 40 landen. Schouten & Nelissen is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Bedrijfsopleidingenbranche.

Yacht is een detacherings- en wervingselectiebureau voor hoogopgeleiden en is onderdeel van Randstad. Yacht verbindt opdrachtgevers en professionals binnen acht vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein. Yacht is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Human resourcesbranche.

IMediate Content is een content marketingbureau met een focus op retail. Het bureau analyseert onder meer de ‘customer journey’ van consumenten – on- en offline – en creëert en produceert voor klanten vervolgens media en content. Bovendien helpt IMediate retailers met het zichtbaar krijgen van producten bij de consument en via zoekmachines. IMediate content is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Consultancy & Creationbranche.

Podium is een communicatiebureau uit Utrecht dat zich sinds de oprichting heeft toegelegd op vier gebieden: Educatieve communicatie, beleveniscommunicatie, project- en beleidscommunicatie én communicatie op locatie. Podium is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Communicatieadviesbranche.

1452589907294_Kanshebbers-Nationale-Business-Succes-Award

Slimme Neefjes is een startup die voor online retailers of webwinkels videochat applicaties op maat ontwikkelt, met als doel de verkoop te verbeteren door betere persoonlijke aandacht online door middel van videochat. Naast het ontwikkelen van software biedt het bureau klanten met behulp van een flexibele schil van experts ook ondersteuning aan in de vorm van advies of bijvoorbeeld persoonlijke bemanning van de chats. Slimme Neefjes is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Software / E-commercebranche.

ORTEC (ORTEC Consulting Group) werd opgericht in 1981 en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het adviesbureau richt zich op ‘hot topics’ als Big Data en analytics en is met zijn hoofdkantoor gevestigd in Zoetermeer. Wereldwijd heeft het kantoor vestigingen in zo’n 15 landen, die plaats bieden aan zo’n 750 werknemers. ORTEC is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Procesoptimalisatiebranche.

Witlox Van den Boomen Accountants is een multidisciplinair accountants- en advieskantoor, dat gespecialiseerde financiële dienstverlening aanbiedt aan diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen en bijvoorbeeld ook aan familiebedrijven. Het kantoor is gespecialiseerd in vijf gebieden: Accountancy, Belastingadvies, Corporate Finance, HR Advies en Pensioen Advies. Witlox Van den Boomen is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Accountancybranche.

Advisie Business Solutions is een IT consultancypartij die zich richt op het optimaliseren van branchespecifieke processen van zijn opdrachtgevers. Het bureau levert en implementeert vanuit zijn Custom Solutions afdeling softwareoplossingen die aansluiten bij Exact Software en levert opdrachtgevers maatwerk op dat gebied. Advisie Business Solutions is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de IT Consultancybranche.

Prodin Business Solutions ontwikkelt, verkoopt, implementeert en beheert de ERP-oplossing Prodin, die ontwikkeld werd voor onder meer (technische) handelsbedrijven, service- en onderhoudsbedrijven en productie- en assemblagebedrijven. Naast implementatiediensten biedt het bureau ook cursussen aan, en bestaat de dienstverlening ook uit advies- en verbetertrajecten. Prodin is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de ERP Softwarebranche.

Fortado is een adviesbureau op het gebied van Cloud, Connectivity en Telecom diensten en is gevestigd door heel Nederland. Fortado is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Telecom en Cloudadviesbranche.

IT Performance Advisor is een IT adviesbureau uit Oudenbosch, dat zich richt op vier domeinen: Capaciteitsplanning & Optimalisatie, Applicatie Optimalisatie & Analytics, License Compliance en Green Analytics. IT Performance Advisor is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de ICT Adviesbranche.

Switch IT Solutions is een ontwikkelaar van hard- en software en diverse IT-oplossingen uit Oldenzaal. Het bureau levert IT consultancy en helpt opdrachtgevers met het inrichten van hun IT omgeving en levert daarnaast ook beheer- en supportdiensten. Switch IT Solutions is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de IT Service Providersbranche.

1452465459843_Kanshebbers-Nationale-Business-Succes-Award---3

Vliet Geo ICT biedt ondersteuning op het gebied van Geo-informatie, voor onder andere ruimtelijke analyses, geografisch kaartmateriaal en netwerkbeheer. Mogelijke diensten zijn bijvoorbeeld het opzetten, inrichten of verbeteren van een netwerkstructuur, het maken, analyseren of koppelen van databases, of het inrichten van een datawarehouse. Vliet Geo ICT is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Geografische ICT-branche.

4-Freedom is een adviespartij die particuliere investeerders in vastgoed begeleidt bij hun zoektocht naar geschikte beleggingspanden die tevens de aankoop ervan verzorgt en indien gewenst ook de verhuur en het beheer uit handen neemt van beleggers. 4-Freedom is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Commercieel vastgoedbranche.

COMCAM (Commodities Consulting & Asset Management ) is een boutique adviesbureau dat consultancydiensten en oplossingen biedt op het gebied van energie, energie-efficiëntie, telecom en market intelligence. COMCAM is in het kader van hun nominatie voor de Nationale Business Succes Award verkozen tot winnaar van de Energie Portfolio Managementbranche.

Nationale Business Succes Award 2015
In de editie van vorig jaar waren ook diverse consultancybureaus genomineerd voor de Nationale Business Succes Award, waaronder Altran (Hightech organisatieadviesbranche), Bakkenist (Organisatie ontwikkelingsbranche), LAKRAN (Procurementprofessionals-branche), Lodder & Co Corporate Finance (Organisatie- & adviesbranche), MTH Accountants & adviseurs (Accountancybranche) – vorig jaar vierde het kantoor zijn 65-jarig jubileum –, VRB Adviesgroep (Belastingadviesbranche), Pieterman & Partners (Management trainingsbranche), QualityFlow (Aanbestedingen en adviesbranche). Hamilton Bright (Marketingadviesbranche), Marqit (Marketing & researchbranche), Smart Internet (Online Marketing branche), Het PR Bureau (PR-branche), ForeyeT – onderdeel van Conclusion – (IT-branche), ItaQ Interim Professionals (ICT-branche), Koning & Hartman (Techologie/IT branche), Open Line (ICT-adviesbranche), Procam (IT consultancybranche), Vendit (Automatiseringsbranche), Advisor ICT Solutions (ICT Implementatiebranche) en Avance ICT Groep (IT branche).

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten