Accenture, TG en ROA op het UniPartners Weekend

01 februari 2016

Van vrijdag 15 t/m zondag 17 april 2011 kwamen alle UniPartners vestigingen bij elkaar in Amsterdam voor het tweede Junior Enterprise Weekend van het huidige bestuursjaar 2010-2011. Het weekend vond plaats in het Olympisch Stadion en in de Heineken Experience. Adviesbureaus Accenture, Koning & Hartman, Twynstra Gudde en de ROA hebben bijgedragen aan het weekend van UniPartners.

Het weekend werd geopend door een interessante lezing van Ben Tiggelaar. Verder werden er een aantal interessante trainingen gegeven; De Effeqtgroup heeft een training verzorgd over het behouden van focus. Hierbij werd de praktijk aan de hand van een volleybalspel gedemonstreerd. Accenture heeft hun carrièremogelijkheden besproken en een diner georganiseerd. Verder heeft Koning & Hartman een training gegeven waarbij er in teams bruggen gebouwd werden. Dit proces werd tegelijkertijd geobserveerd door de overige studenten. Twynstra Gudde gaf ook een training over teamprocessen waarbij er in groepen van ongeveer 12 personen een kooi gebouwd diende te worden. Tot slot gaf de ROA een training waarbij er een vereniging van winkeleigenaren nagespeeld werd.

Buiten al deze geslaagde trainingen werd er in de avonduren gefeest. Het weekend werd afgesloten in een zonnig Vondelpark.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten