AT Osborne, Deloitte en TG op Real Estate Career Day

01 februari 2016

Op 24 april 2013 vind de Real Estate Career Day 2013 (RECD) plaats, een evenement voor studenten die een carrière in de vastgoedbranche ambieren. 20 bedrijven nemen deel aan het event, waaronder drie organisatieadviesbureaus: AT Osborne, Deloitte en Twynstra Gudde.

Real Estate Career Day wordt jaarlijks georganiseerd door BOSS (Building Organisation Student Society), de praktijkvereniging op het gebied van Real Estate and Housing van de TU Delft.

Programma
Real Estate Career Day 2013 bestaat uit twee dagdelen. Het ochtendprogramma bestaat uit diverse presentaties, workshops en cases, gegeven door deelnemende bedrijven. Het middagprogramma start met workshops en daarna opent de ‘career market’, waar studenten persoonlijk in contact kunnen komen met de bedrijven. Ook kunnen deelnemende bedrijven in de middag 1-op-1 gesprekken houden met studenten.

Deelnemende bedrijven
Naast de drie organisatieadviesbureaus nemen er nog 17 overige bedrijven deel aan het event, waaronder vastgoedontwikkelaars, gemeenten, bouwadviesbureaus en vastgoedadviesbureaus.

Een overzicht:

Real Estate Career Day 2013-5111
Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten