Chinese praktijk van Schouten & Nelissen wint handelsprijs

30 november 2016

De Chinese tak van Schouten & Nelissen heeft de China Business Award 2016 gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat succesvol is geweest door zijn innovativiteit, toewijding, duurzaam ondernemen en creativiteit op de ‘Greater China’ markt.

Sinds 2007 is Schouten Global, in Nederland bekend als Schouten & Nelissen, actief in China. De Chinese organisatie ondersteunt corporates als Huawei, DSM, FrieslandCampina en China Merchants Bank met onder meer HR advies, teamprestaties, leiderschapsontwikkeling en soft skills trainingen.

Afgelopen week wist Schouten China de China Business Award 2016 in de wacht te slepen. De award wordt jaarlijks uitgereikt en heeft als voornaamste doel om relaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven onder de aandacht te brengen en handelskansen te stimuleren. Dit jaar was de 20ste editie van de China Business Award, georganiseerd door Cathay Pacific Airways en de China Business Council van het Nederland Centrum voor Handelsbevordering (NCH). Naast Schouten China behoorden BSUR, een creatief consultancybureau, en CSi industries, een producent van installatiemachines, tot de finalisten.

1479983758619_Chinese-praktijk-van-Schouten--Nelissen-wint-handelsprijs

Camiel Gielkens, directeur van Schouten China laat weten “heel trots” te zijn op deze award. Hij vertelt: “Vanaf het begin hebben wij geïnvesteerd in verbinding met de Chinese werkcultuur. We merken dat dit zijn vruchten afwerpt. Onze visie op leren en ontwikkelen spreekt niet alleen de Westerse bedrijven in China aan, maar ook de van oorsprong Chinese bedrijven. Chinese organisaties zijn op zoek naar onafhankelijke medewerkers; mensen die gemotiveerd én in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. Mensen die zich willen verbinden aan de doelstellingen van de organisatie. Onze onderscheidende aanpak helpt om mensen en organisaties te versterken en blijkt succesvol te zijn in ‘Greater China’.”

Anne Schouten-van Hooft, bestuurslid van Schouten Global, nam de award op dinsdag 22 november 2016 op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort in ontvangst namens de Chinese landenorganisatie.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten