Vier nieuwe bestuursleden Young Consulting Network

22 juli 2021

Het Young Consulting Network (onderdeel van de Raad van Organisatieadviesbureaus) verwelkomt vier nieuwe bestuursleden deze zomer. Vanwege de groeiambities van het netwerk en uitbreiding van haar takenpakket, is besloten om maar liefst vier nieuwe kandidaten op te nemen in het bestuur. Tevens neemt Laurens van Dijk deze zomer afscheid als bestuurslid. Wij danken hem voor zijn inzet de afgelopen jaren!

Hieronder stellen de nieuwe bestuursleden zich kort aan jullie voor:

Ruben van Twillert, Arlande

Ik ben Ruben en sinds 2018 werk ik in het Openbaar Bestuur: eerst in de Tweede Kamer en nu namens adviesbureau Arlande als interim bestuursadviseur voor gemeenten. In mijn rol als senior-adviseur Overheid bij Arlande schrijf ik daarnaast geregeld opiniestukken en maak ik podcasts over het openbaar bestuur. In Canada volgde ik mijn bachelor klinische psychologie, in Amsterdam mijn master. In mijn dagelijkse rol als bestuursadviseur combineer ik mijn kennis en interesse in psychologie, advisering en politiek.

Naast 17 miljoen bondscoaches én virologen, lijkt het soms ook of we 17 miljoen adviseurs hebben. Maar advisering is echt een vak en mede hierdoor wil ik aan de slag bij het Young Consulting Network om ons vak nog beter te maken en hier met velen van jullie over in gesprek te gaan.

Ik hoop jullie, nu de wereld langzaamaan opengaat, snel fysiek te zien bij een van onze evenementen!

Frederique Uyterlinde, KWINK groep

Mijn naam is Frederique en ik ben sinds 2018 werkzaam als onderzoeker en adviseur bij KWINK groep. Ik heb een achtergrond in zowel de psychologie als de bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Daarna volgde ik een tweejarig Europees masterprogramma European Governance aan University College Dublin en de Universiteit Utrecht.

KWINK groep is een onderzoeks- en adviesbureau voor maatschappelijke vraagstukken. Bij KWINK groep voer ik uiteenlopende evaluaties en onderzoeken uit van beleid, wetgeving en publieke organisaties.

Als bestuurslid wil ik komend jaar graag meewerken aan het voortzetten en uitbreiden van de lezingen, workshops en trainingen die YCN aanbiedt. Verder zie ik het als een uitdaging om te onderzoeken welke nieuwe activiteiten het YCN kan opzetten. Samen met mijn medebestuurders hoop ik de huidige leden vast te houden en ook nieuwe leden te bereiken, om zo het netwerk van YCN verder uit te breiden en te bestendigen!

Kirsten Niekolaas, Arcadis

Mijn naam is Kirsten, 25 jaar, en ik werk nu ruim een jaar als adviseur bij Arcadis. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets in de prachtige en gevarieerde omgeving van mijn woonplaats Utrecht. Ik heb een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en vanuit hier was het een logische stap richting de (technische) advieswereld. Hoewel vanuit het technische perspectief geleerd, ben ik graag bezig met verbeter- en veranderopgaven.

Bij Arcadis werk ik momenteel veel in de projectbeheersing bij overheidsorganisaties, met name in de (grote) infrastructurele wereld. Daarnaast verdiep ik me ook graag meer in de wereld van organisatievraagstukken. Dit doe ik onder andere vanuit mijn rol in de ontwikkeling van het Strategie Advies netwerk binnen Arcadis. Ik kijk er naar uit om in het bestuur van YCN veel toffe, leerzame, inspirerende én motiverende events voor jullie neer te zetten. Onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen kan ik alleen maar aanmoedigen en ik ga hier de komende tijd met veel enthousiasme mee aan de slag. Hopelijk tot snel bij de events van YCN!

Bo-Iris Bergevoet, PwC

Ik ben Bo-Iris en als Digital Transformation Consultant/ Innovation Project Manager maak ik deel uit van het Digital Transformation team bij PwC Risk Assurance. Daarnaast ondersteun ik klanten bij het ontdekken, ontwikkelen en opleveren van diverse digitale oplossingen. Door actief betrokken te zijn bij verschillende representatieve organisaties, streef ik ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij door anderen om mij heen te helpen.

Als bestuurslid van YCN ben ik dan ook gepassioneerd over het samenbrengen van jonge professionals met diverse achtergronden in het uitdagende tijdperk van gedeeltelijk online werken. Met behulp van een breed perspectief en reflectieve input op persoonlijke en professionele behoeften, tracht ik kennis te vergroten en relaties op te bouwen om mooie ervaringen te creëren voor deelnemers aan YCN-evenementen.


We hopen jullie snel weer live te kunnen ontmoeten bij een YCN-activiteit! Houd de eventskalender op onze website in de gaten. Binnenkort publiceren we de nieuwe activiteiten voor dit najaar.

Linde, Jan, Charlotte, Kirsten, Bo-Iris, Frederique, Ruben

YCN
Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten