AT Osborne adviseur Stef Weekers in bestuur van RICS Nederland

24 juni 2016

RICS Nederland heeft Stef Weekers, consultant Real Estate & Asset Management bij AT Osborne, per 1 juni 2016 benoemd tot bestuurslid.

Met ongeveer 120.000 leden in zo’n 150 landen is de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) ’s werelds grootste internationale belangenorganisatie voor professionals in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur. RICS is opgericht in 1868 en heeft zijn hoofdkwartier in Londen.

De Nederlandse landenpraktijk, RICS Nederland, heeft ongeveer 700 leden, en wordt geleid door een negenkoppig bestuur, onder leiding van Wendy Verschoor, bestuurslid bij vastgoedadviseur CBRE. Per 1 juni is Stef Weekers, consultant Real Estate & Asset Management bij AT Osborne, toegetreden tot het bestuur. Hij is verantwoordelijk voor Memberservices & Network (MSN) en in die hoedanigheid is hij voorzitter van de MSN-commissie. Deze commissie heeft een tweeledige functie. Zij bedenkt en verzorgt allereerst evenementen in het kader van “Life Long Learning” waardoor leden in de gelegenheid worden gesteld om aan een deel van hun verplichte jaarlijkse studie-uren te kunnen voldoen. Daarnaast organiseert de commissie een aantal netwerkevenementen waaronder het jaarlijkse gala.

1466589604402_AT-Osborne-adviseur-Stef-Weekers-in-bestuur-van-RICS-Nederland

Bij AT Osborne, een adviesbureau voor ruimtelijke vraagstukken uit Baarn, houdt Weekers zich bezig met het optimaliseren van de waarde van vastgoed voor organisaties en instellingen door middel van portefeuillemanagement, compliance, vastgoedtransacties, beheersen van risico’s en het verduurzamen van assets door middel van prestatiecontracten.

Het bestuur van RICS Nederland bestaat naast Verschoor en Weekers verder uit Dave Hendriks (Savills – taxaties), Ria Koppen-Kreyne (Haag Wonen), Cornélie Arnouts (Boekel), Thijs Evers MRICS (REAL solutions), Jan van den Hogen MRICS (Deka), Mark McLaughlin MRICS (Valad Benelux) en Jan van der Tol MRICS (FGH Bank).

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten