Onno Sloterdijk versterkt Corporate Finance team van JBR

23 februari 2016

Adviesbureau JBR heeft de gelederen begin deze maand versterkt met Onno Sloterdijk. De bekende dealmaker in het M&A-circuit maakt de overstap van KPMG, waar hij leiding gaf aan de Private Equity praktijk van KPMG Corporate Finance.

Onno Sloterdijk heeft ruim 23 jaar ervaring op het gebied van Fusies en Overnames, Private Equity transacties, Management Buy-Outs en het aantrekken van groeikapitaal. Deze ervaring heeft hij in zijn geheel opgedaan bij KPMG – Sloterdijk trad in 1992 in dienst en bekleedde de afgelopen jaren verschillende leidinggevende functies bij de accounting- en consultingfirma. In zijn meest recente rol was hij partner en Hoofd van de Private Equity service line van het kantoor, ook was hij tussen 2012 en 2015 actief als commissaris bij KPMG. Sloterdijk focuste zich vooral op mid-market transacties en heeft vanuit die ervaring een omvangrijk netwerk opgebouwd van financiële investeerders in binnen- en buitenland.

1456074564300_Onno-Sloterdijk---JBR

In de zomer van 2015 gaf Sloterdijk aan dat hij KPMG ging verlaten en zou uitreden uit de maatschap, en zo’n zes maanden later heeft hij zijn volgende stap bekendgemaakt. Per 1 februari 2016 heeft hij zich verbonden aan JBR, een adviesbureau dat zich richt op drie thema’s: strategie, corporate finance en restructuring. Bij het bureau uit Zeist gaat hij zich toeleggen op het verder uitbouwen van de Corporate Finance praktijk, waarbij de focus komt te liggen op de sectoren Offshore, Maritiem, Food & Agri, Energie en Zorg – de kernsectoren van JBR. Sloterdijk zal bovendien zijn netwerk in Private Equity inzetten om klanten te ondersteunen met koop- en verkoopprocessen, management buy-outs en met het aantrekken van venture capital. “JBR onderscheidt zich door de langjarige betrokkenheid bij het realiseren van waardecreatie en het kunnen functioneren als sparring partner voor management teams bij private equity investeringen,” aldus Sloterdijk.

Op internationaal niveau werkt JBR nauw samen met Global M&A Partners – een netwerk van circa 35 M&A bureaus met zo’n 350 dealmakers en professionals in meer dan 50 landen.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten