Peter de Zwart directeur Gezondheidszorg bij AT Osborne

19 februari 2016

Per half februari 2016 maakt Peter de Zwart deel uit van de directie van AT Osborne. De Zwart, die de afgelopen jaren lid was van de Raad van Bestuur van het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis, wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Gezondheidszorg.

Peter de Zwart (57) werkte eerder als behandelend arts, manager in de farmacie en partner bij een organisatieadviesbureau in de gezondheidszorg. De afgelopen jaren was hij lid van de Raad van Bestuur van het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis. In deze functie was hij mede verantwoordelijk voor de strategische heroriëntatie van beide ziekenhuizen, inclusief de vertaling van deze Regiovisie naar een fundamenteel andere organisatie van de ziekenhuiszorg in Midden-Brabant. In lijn daarmee gaf hij richting aan het (brede) proces van fusie tot het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis.

1452521814687_Peter-de-Zwart---AT-Osborne

Begin deze week keerde De Zwart terug naar de adviesbranche, en is hij als directeur Gezondheidszorg aan de slag gegaan bij AT Osborne. Het adviesbureau uit Baarn werkt met name voor opdrachtgevers in de publieke sector. Met het aantrekken van De Zwart geeft AT Osborne verder vorm aan haar groeiambities in de zorgsector, met een focus op vraagstukken op het gebied van huisvesting en vastgoed, aldus Wim Demmers, Algemeen Directeur AT Osborne. “We zijn erg blij met de aanstelling van Peter. In zijn functie als directeur gaat hij, samen met een team van ervaren consultants, invulling geven aan ons strategische speerpunt om de bestaande dienstverlening op het gebied van huisvesting en vastgoed in de gezondheidszorg uit te breiden met dienstverlening op gebied van bestuurlijke en bedrijfskundige transitievraagstukken.”

Met de aanstelling van De Zwart stijgt het aantal directieleden van AT Osborne naar zeven. Andere bestuurders naast Demmers en De Zwart zijn Harm Borgers (Directeur AT Osborne Legal), Wim Gideonse (Directeur Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling & Milieu), Marcel van Rosmalen (Directeur Huisvesting & Vastgoed), Willem van der Schoor (Directeur Bestuur & Organisatie) en Femke Rasenberg (Directeur AT Lawyers).

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten