Peter Kievoet, Ariëlla Verheul en Wout Barentsen naar WagenaarHoes

03 oktober 2016

WagenaarHoes heeft haar adviesteam uitgebreid met drie nieuwe adviseurs: Peter Kievoet, Wout Barentsen en Ariëlla Verheul.

Peter Kievoet (1969) heeft ruime ervaring in de publieke sector en heeft diverse leidinggevende functies binnen de Rijksoverheid vervuld. Bij verschillende departementen heeft hij als politiek adviseur van bewindspersonen gewerkt. De afgelopen ruim zes jaar was hij als Senior Adviseur verbonden aan Ardis, een advies- en trainingsbureau uit Den Haag. Kievoet richt zich enerzijds op het begeleiden van complexe verandertrajecten, anderzijds heeft hij zich gespecialiseerd in effectieve en efficiënte sturing en inrichting van overheidsorganisaties. Kievoet is naast adviseur ook trainer en gecertificeerd (personal) coach met passie voor mensen, zingeving en permanente vernieuwing.

Wout Barentsen (1972) beschikt over meer dan 20 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven, overheid en zorg. Hij heeft verschillende functies vervuld als consultant (Telengy, Getronics PinkRoccade, Rizoden), manager middelen (gemeente Venray en gemeente Gennep) en algemeen directeur / CEO (PeopleOnline). In deze rollen heeft hij ruime expertise opgebouwd in strategische samenwerking, cultuur- en verandertrajecten, leiderschaps- en teamontwikkeling, (her-)ontwerpen van organisaties en procesmanagement.

1475075672131_Peter-Kievoet,-Ariella-Verheul-en-Wout-Barentsen (1)

Naast zijn adviseurschap bij WagenaarHoes is Barentsen verbonden als coach aan het Amerikaanse IDEO, als mentor aan de Impact Hub Amsterdam en vervult hij nevenfuncties als toezichthouder en voorzitter van een strategische adviesraad in de zorg.

Ariëlla Verheul (1983) is projectleider en adviseur. De afgelopen jaren heeft zij vanuit haar rol bij BMC diverse grote, middelgrote en kleinere organisaties geadviseerd, veelal op het snijvlak van politiek, strategie, beleid en uitvoering, waarbij haar focus lag op de decentralisaties binnen het sociaal domein. Voorbeelden van projecten waar Verheul betrokken bij is geweest zijn de ontwikkeling en implementatie van sociale wijkteams, het ontwikkelen en uitvoeren van een regionale innovatieagenda, en het begeleiden van transformatieprojecten via subsidie- en inkooptrajecten. Daarvoor was ze werkzaam bij Gemeente Amsterdam.

Kievoet, Verheul en Barentsen zijn allen per 1 september aan de slag gegaan bij WagenaarHoes, een organisatieadviesbureau uit Driebergen.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten