Top 10 interim management bureaus van Nederland

01 februari 2016

Berenschot, Capgemini en Meesters in Management zijn volgens Nederlandse managers de beste leveranciers van interim managers. Dat blijkt uit de 2014 editie van de ‘MT100 Beste Adviesbureaus van Nederland’ ranking van zakenblad Management Team. De top 5 wordt gecompleteerd door de interim management praktijken van overheidsdienstverlener BMC en HR-specialist GITP.

Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners. De tevredenheidsranking kent winnaars in tien categorieën (zie onder), waaronder de categorie ‘Interim Management’. Meer dan 600 managers die de afgelopen jaren betrokken zijn geweest bij het inhuren van een adviesbureau hebben dit jaar deelgenomen aan het MT100 onderzoek.

De beste adviesbureaus in de categorie Interim Management:

Top-10-interim-management-bureaus-van-Nederland-14296

Bekijk ook de rankings van de overige categorieën:
Top 10 Strategie adviesbureaus van Nederland
Top 10 financiële consultancybureaus van Nederland
Top 10 Human Resource adviesbureaus van Nederland
Top 10 Supply Chain bureaus van Nederland

Over het Management Team 100 (MT100)
Het Management Team 100-onderzoek meet de ‘klanttevredenheid’ van opdrachtgevers ten opzichte van adviesbureaus. Factoren die beoordeeld worden zijn zaken als flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en inhoudelijke kennis. Uiteindelijk bepaalt de algehele klanttevredenheid de lijst. De MT100 ranking kent winnaars in tien categorieën: Accountancy, Advocaat & Notariaat, Communicatie & Reclame, Digital Consultancy, Financiële Consultancy, HRM, Interim Management, Organisatieadvies, Strategie en Supply Chain & Logistiek.

Deel dit bericht
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sluiten